Pomazánka z fazolek Adzuki
Pomazánka z fazolek je vhodná pro odtučňovací kúru po vánočním obžerství, dokonce je i veganká. Nemusí být z fazolek Adzuki, ty jsou pro ni vhodné nejvíc, protože se nemusí vařit tak dlouho jako klasické fazole a taky nejsou tak nadýmavé.
cca 100 gr neuvařených fazolek (uvaříme do měkka, vodu nevyléváme)
5 sušených rajčat naložených v oleji
1 lžíce oleje ze sušených rajčat
1 stroužek česneku
bazalka
sůl, pepř
Ingredience rozmixujeme do hladké kaše, pokud je pomazánka příliš suchá přidáme vývar z fazolek, podáváme s pečivem.
cca 100 gr neuvařených fazolek (uvaříme do měkka, vodu nevyléváme)
5 sušených rajčat naložených v oleji
1 lžíce oleje ze sušených rajčat
1 stroužek česneku
bazalka
sůl, pepř
Ingredience rozmixujeme do hladké kaše, pokud je pomazánka příliš suchá přidáme vývar z fazolek, podáváme s pečivem.
Komentáře
Okomentovat