Zapečený hermelín se salátem

Skvělé využití, pokud se vám sejdou doma hermelíny navíc.




hermelíny (podle počtu osob - 1 hermelín - 1 osoba)
bylinková sůl
rebarborové (nebo jiné) čatní případně brusinky

zeleninový salát:
např.
rajče
okurka jarní cibulka
balsamico
olivový olej

pečivo k podávání

Do zapékacích miseček vložíme na osminky nakrájený hermelín, do každé misky jeden hermelín, dle chuti osolíme (já jsem použila olivovou sůl). Rozehřejeme troubu na 250 C a dáme zapéct pod vrchni gril v troubě, trvá to asi 5 minut. Aby byl hermelín lehce dohněda. Sýr necháme trochu vychladnout, dáme do misky lžíci čatní.

Podáváme se zeleninovým salátem a bagetkou.


Komentáře

Oblíbené příspěvky