SOUTĚŽ! - Chystáte se na výlet do Prahy? Zkuste to s kartami Hravá Praha :)

Jako Brno je Brno, ale Praha je Praha, že ano. Na výlet se dvěma malými dětmi do Prahy jsem se psychicky připravovala dlouho. Centrum Brna navštěvujeme docela často, ale tady nenajdete davy turistů, ale taky žádné super památky :)
Kromě teoretické přípravy, hlavně literární, jsem pořídila na cestu parádní karty Hravá Praha pro rodiče a děti (https://www.family.city/) od rodinné partičky Family City. Najdete je taky na FB:



A o co jde? Krabička obsahuje 35 hracích karet velikosti větší pohlednice, kde kromě fotografie pamětihodností najdete na druhé straně základní a hlavně pro děti zajímavé informace o památce a taky tři úkoly, které děti musí u památky splnit. Za to pak obdrží na kartičku nálepku (ty jsou taky obsahem balení). Kromě toho tu najdete taky mapku s umístěním jednotlivých kartiček, můžete si pak jednoduše naplánovat trasu a vybrat pouze ty karty, které se vás budou týkat.




Ocenila jsem hlavně to, že jsem děti už předem mohla namotivovat, kde to vlastně jdeme, úkoly jsou docela snadné a jsou vhodné i pro děti kolem 5 let. Teď po pražském výletu u nás karty a celkově Praha hodně frčí, čteme si krásnou knížku Prahou kráčí lev a k ní přiřazujeme právě tyto karty.



Takže pokud chcete tyto karty vyhrát napište mi do komentáře pod tento článek, která pamětihodnost místo je podle vás v Praze pro děti nejzábavnější.
U nás vede Zlatá ulička a co vy?
Soutěž končí přesně za týden 18.4.2018, kdy vylosujeme výherce, který tuto sadu karet vyhraje. Za karty děkuji právě výrobcům těchto karet Family City :)









Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Dobrý den, gratuluji k výhře v naší soutěží a poprosím vás o zaslání adresy, díky. Veronika

      Vymazat
  2. Petřín;-) rozhledna, bludiště.. hřiště

    OdpovědětVymazat
  3. cesta vlakem do Prahy, Metro, lodě na Vltavě

    OdpovědětVymazat
  4. Petřín, zoo, Království železnic.

    OdpovědětVymazat
  5. parnikem do zoo, mostky ve stromovce, fascinujici neprestavaji byt "princezni" interiery - at uz je to Hrad, Rudolfinum, Narodni divadlo nebo "labutove" kohoutky na zachodech v Obecnaku.

    OdpovědětVymazat
  6. Moje malá dcera byla nadšená z Prahy jako takové, ale nejvíc ji uchvátila Zlatá ulička, orloj a čokoládovna v Celetné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Petřín. Lanovkou nahoru, bludiště, rozhledna, určitě hvězdárna. Dolů pěšky kolem skal, jezírek, kostelíku. Pak se dětem moc líbilo na Vyšehradě s jeho krásnými pověstmi (Horymír a Šemík jednoznačně vede). Cesta tam metrem, zpět pěšky k řece a přejezd přívozem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takže vylosovali jsme s dětma Vladimíra Tkadlece, budu vás kontaktovat :) Díky moc za všechny komentáře

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky